Logo Schouten + van der Giezen Makelaars
Beilerstraat 231 Assen

€ 350.000

  • v.o.n.
Download de brochure
Chris Schouten
Vragen over deze woning?
App of bel Chris Schouten op 0503180309
  • Aantal keer bekeken: 318
  • Aantal bezichtigingen: 1

Het markante gele marechausseecomplex wordt getransformeerd in 4 (kapiteins)woningen en 3 ruime appartementen. Er is nog EEN KAPITEINSWONING (bouwnummer 4) beschikbaar!

De transformatie is in volle gang…een bezichtiging is mogelijk!

In deze prachtige kapiteinswoning zit je eerste rang. Hier geniet je van rust, ruimte en je eigen zonnige tuin. Dit is modern wonen met een verrassende knipoog naar het verleden.

Jarenlang deed dit deel van de markante kazerne dienst als woonruimte voor de officieren. Deze rijke historie proef je nog altijd in het gebouw. Met grote zorg zijn een aantal authentieke details weten te behouden, waardoor iedere moderne kapiteinswoning z’n eigen karakter heeft.

De woning beschikt over een royale leefruimte en een eigen parkeerplaats. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en een badkamer. De tweede verdieping is bereikbaar middels een vaste trap en is vrij indeelbaar voor bijvoorbeeld een thuiswerkplek of extra slaapkamer. Tevens beschikt de woningen over een ruime kelder met stahoogte welke zich uitstekend leent voor een wijnkelder.

Deze woning beschikt over een eigen tuin, daarnaast wordt het gehele Kazernekwartier straks ‘groen’. Met bijvoorbeeld groene afscheidingen en een gemeenschappelijke tuin/parkje. Parkeren kan op een eigen parkeerplaats aan de voorzijde van het gebouw.

Verkopende Makelaars:

SCHOUTEN + VAN DER GIEZEN Makelaars
050 3180309

Lamberink Makelaars & Adviseurs
0592-338410

*** Bovenstaande gegevens zijn met de grootste zorg samengesteld. De verkopend makelaar geeft echter geen enkele garantie voor de juistheid van deze gegevens, in het bijzonder niet voor enige maatvoering waaronder – doch niet uitsluitend – opgegeven vloeroppervlakten. Deze kunnen in de praktijk namelijk afwijken en/of zijn afgerond.***

Woonlagen

Kelder

Begane grond

Aantal kamers
1

Verdieping

Aantal slaapkamers
3

Zolder

Aantal slaapkamers
1

Vergelijkbare woningen

Ernst Casimirlaan 3

Ernst Casimirlaan 3

Groningen

€ 250.000k.k.
Ernst Casimirlaan 3A

Ernst Casimirlaan 3A

Groningen

€ 385.000k.k.
Parkweg 159a

Parkweg 159a

Groningen

€ 265.000k.k.

Wat is mijn huis waard?

Bereken eenvoudig de geschatte waarde van uw huis!

Bereken