Logo Schouten + van der Giezen Makelaars
Berkelstraat 16a Groningen

€ 265.000

  • k.k.
Stefan Van der Giezen
Vragen over deze woning?
App of bel Stefan Van der Giezen op 0503180309
  • Aantal keer bekeken: 73

GEHEEL VERHUURD BELEGGINGSOBJECT BESTAANDE UIT EEN BOVENWONING MET VIER KAMERS/STUDIO’S.

Deze woning wordt geveild op de website van de Onlineveilingmeester. De genoemde prijs is de vanaf prijs waarop de veiling zal starten. Om deel te nemen aan de veiling dient u zich te registreren en aan te melden op de website van de Onlineveilingmeester voor de veiling.

Kijkmomenten dienen in overleg met de huurders nog te worden ingepland. Heeft u interesse dan kunt u ons bellen of mailen en wij zullen u berichten zodra de kijkmomenten bekend zijn.

De veiling sluit op donderdag 9 december 2021 om 15:30 uur (De veiling zou in eerste instantie sluiten op donderdag 25 november 2021 om 15:30 uur, dit is uitgesteld naar 9 december vanwege een coronabestemming in het huis. Hierdoor hebben er geen bezichtigingen plaats kunnen vinden.)

Locatie

Gelegen op een mooie locatie in Rivierenbuurt met goede voorzieningen in de buurt zoals winkels en het trein/busstation en op slechts 5 minuten fietsen van het bruisende stadscentrum van Groningen.

De indeling is als volgt

Entree, hal, kamer (circa 14 m2) voorzijde met een eigen open keuken en een doucheruimte. Kamer aan de achterzijde met een eigen separate keuken en een doucheruimte (totaal circa 17 m2).

Verdieping

Overloop met toiletruimte en toegang tot een balkon/terras, studio met een kamer en een separate keukenruimte, doucheruimte en wastafel (totaal circa 17 m2), kamer met open keuken, doucheruimte en een trap naar de tweede verdieping met een kamer (totaal circa 19 m2)

Huurinkomsten: Per peildatum oktober 2021 bedragen de huurinkomsten € 19.560,- op jaarbasis (exclusief gas/elektra).

Let op

  • De vraagprijs betreft een vanaf prijs;
  • Verkoper behoudt zich het recht voor de woning al dan niet te gunnen;
  • Deze woning wordt verkocht met een ‘as is where is’ clausule*).

Verkoopvoorwaarden van toepassing waaronder een projectnotaris.

*) Koper is bereid het verkochte op de datum van levering voetstoots (as is) te aanvaarden, hetgeen inhoudt dat koper het verkochte aanvaardt in de juridische, fiscale, technische en milieutechnische toestand waarin het verkochte zich alsdan bevindt, met alle bekende en onbekende zichtbare en verborgen gebreken en in de alsdan geldende gebruiksstaat, terwijl verkoper niet gehouden zal zijn ten aanzien van enig aspect van het verkochte enige (stilzwijgende) verklaring of garantie af te geven buiten hetgeen in de koopovereenkomst is gegarandeerd.

Alle informatie is geheel vrijblijvend en alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld, echter ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Woonlagen

Begane grond

Aantal slaapkamers
2
Badkamer
Douche

Verdieping

Aantal slaapkamers
1

Verdieping

Aantal slaapkamers
2
Badkamer
Douche

Vergelijkbare woningen

Van Hamelstraat 36

Van Hamelstraat 36

Groningen

€ 500.000k.k.
Verlengde Willemstraat 7-7a

Verlengde Willemstraat 7-7a

Groningen

€ 295.000k.k.
Warmoesstraat 68

Warmoesstraat 68

Groningen

€ 285.000k.k.

Wat is mijn huis waard?

Bereken eenvoudig de geschatte waarde van uw huis!

Bereken