Logo Schouten + van der Giezen Makelaars
Bovenstreek 8 Groningen

€ 599.000

  • k.k.
Chris Schouten
Vragen over deze woning?
App of bel Chris Schouten op 0503180309
  • Aantal keer bekeken: 659

Unieke kans voor een ondernemer!

Prachtig bedrijfspand met woning van ca. 145 m2 woonoppervlakte met fraaie tuin en privacy. Het bedrijfsgedeelte bestaat uit een kantoor van 16 m2, kantine van 12m2, toilet en loods van 229 m2. Er is een ruime parkeergelegenheid en het pand is zeer goed te bereiken. Het is gelegen direct naast de oostelijke ringweg en tegenover Kardinge.

Objectinformatie
Ligging: Gelegen in een rustige wijk/bedrijventerrein met veelal woon-werkcombinaties. De afrit naar de Ring Oost is op korte afstand gelegen. Hier door is er een unieke locatie ontstaan voor werken en wonen.

Parkeervoorziening:
Voldoende parkeerruimte aanwezig op eigen terrein.

Bestemming:
Bron: Gemeente Groningen. Bestemmingsplan: Oosterhoogebrug en Ulgersmaborg. Bestemming: Bedrijventerrein-2. Een kandidaat koper is zelf verantwoordelijk dat haar voorgenomen gebruik in overeenstemming is met het vigerende bestemmingsplan. Meer informatie is hierover te verkrijgen bij de dienst Ro/EZ van de gemeente Groningen.

Milieu:
Er zijn geen milieu belastende omstandigheden bekend die het gebruik als kantoor/bedrijfsruimte zouden kunnen belemmeren. Koper is zelf verantwoordelijk dat hij voorafgaand aan de koop bekend is met de milieukundige staat van het onroerend goed. Verkoper aanvaard geen aansprakelijkheid na verkoop. Meer informatie is bekend bij de gemeente Groningen.

Duurzaamheid:
Het woonhuis is voorzien van energielabel A.

Voorzieningen:
Bedrijfsgedeelte: Overheaddeur 2x, inloopdeur 3x, entree, kantoor, kantine, toilet, alarminstallatie.

Indeling

Woongedeelte: Entree/hal met trapopgang en toilet, ruime L-vormige woonkamer met schuifpui naar de tuin en een half-open keuken voorzien van inbouwapparatuur, die tevens direct vanuit de hal bereikbaar is. Achter de keuken bevindt zich een bijkeuken met tweede keukenopstelling.
Verdieping: Trapopgang, overloop, 4 slaapkamers, waarvan één met dakterras, badkamer met ligbad, aparte douchecabine, dubbele wastafel met hangkast en toilet.
Tot slot beschikt het geheel over een ruime, fraai aangelegde tuin met een overdekt terras.

Bedrijfsgedeelte:
Entree/hal met technische ruimte, toilet en toegang tot het kantoor en de kantine. Er is tevens een entree naar het kantoor via de keuken van het woongedeelte. De bedrijfsruimte is voorzien van een overheaddeur, en ingebouwde gedeeltelijke verdiepingsvloer.

Zekerheidsstelling bij verkoop:
Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom

Overig relevant:
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overige condities:
Alle onderhandelingen/toezeggingen inzake dit object zijn onder voorbehoud van definitieve goedkeuring van de verkoper.

++++ Bovenstaande gegevens zijn met de grootste zorg door ons kantoor samengesteld. Wij geven echter geen enkele garantie voor de juistheid van deze gegevens, in het bijzonder niet voor enige maatvoering waaronder – doch niet uitsluitend – opgegeven vloeroppervlakten. Deze kunnen in de praktijk namelijk afwijken en/of zijn afgerond.++++

Deze verkoop betreft een collegiale verkoop met:

Boomgaardt bedrijfsmakelaars
Telefoon
0507001913

Woonlagen

Begane Grond

Aantal kamers
1

1e Verdieping

Aantal slaapkamers
4
Badkamer
Ligbad, Toilet, Dubbele Wastafel

Vergelijkbare woningen

Van Hamelstraat 36

Van Hamelstraat 36

Groningen

€ 500.000k.k.
Warmoesstraat 68

Warmoesstraat 68

Groningen

€ 285.000k.k.
E. Thomassen a Thuessinklaan 58-58a

E. Thomassen a Thuessinklaan 58-58a

Groningen

€ 550.000k.k.

Wat is mijn huis waard?

Bereken eenvoudig de geschatte waarde van uw huis!

Bereken