Logo Schouten + van der Giezen Makelaars
E. Thomassen a Thuessinklaan 58-58a Groningen

€ 525.000

  • k.k.
Stefan Van der Giezen
Vragen over deze woning?
App of bel Stefan Van der Giezen op 0503180309
  • Aantal keer bekeken: 126

BELEGGINGSOBJECT BESTAANDE UIT EEN BENEDEN- EN EEN BOVENWONING. DE BENEDENWONING WORDT BEWOOND DOOR 4 STUDENTEN (MET VERGUNNING) EN DE BOVENWONING STAAT OP DIT MOMENT LEEG EN KAN WORDEN VERHUURD.

Op steenworp afstand van de vijvers van de Gorechtkade en op een paar minuten fietsafstand van het centrum van Groningen gelegen ruime woning met goede verhuur mogelijkheden.

Indeling

Nummer 58

Entree, hal met toiletruimte en twee kamers van circa 13 m2 (met toegang tot de tuin) en 14 m2 (met erker). Gesloten keuken met eenvoudige opstelling en toegang tot de ruime tuin en een tussenhal met badkamer voorzien van een douche en wastafel.

Verdieping

Overloop en een kamer van circa 19 m2.

Verdieping

Overloop met wastafel en twee kamers van circa 7 m2 en 11 m2.

Indeling

Nummer 58a

Entree, hal en trapopgang naar de eerste verdieping met overloop, toiletruimte, een woonkamer van circa 14 m2 met openslaande deuren naar een balkon op noord/westen. Gesloten keuken met eenvoudig keukenblok van circa 5 m2.

Verdieping

Overloop, twee slaapkamers van circa 5 m2 en 8 m2. Ruime badkamer voorzien van een douche, wastafel en wasmachine aansluiting.

Huurinkomsten: Per peildatum juni 2022 bedragen de huurinkomsten voor nummer 58 en 58a totaal € 28.571,- op jaarbasis (exclusief gas/elektra). Nummer 58a staat leeg en de maandelijkse kale huur bedroeg € 735,-.

Let op

  • De vraagprijs betreft een vanaf prijs;
  • Verkoper behoudt zich het recht voor de woning al dan niet te gunnen;
  • Deze woning wordt verkocht met een ‘as is where is’ clausule*).

Verkoopvoorwaarden van toepassing waaronder een projectnotaris.

*) Koper is bereid het verkochte op de datum van levering voetstoots (as is) te aanvaarden, hetgeen inhoudt dat koper het verkochte aanvaardt in de juridische, fiscale, technische en milieutechnische toestand waarin het verkochte zich alsdan bevindt, met alle bekende en onbekende zichtbare en verborgen gebreken en in de alsdan geldende gebruiksstaat, terwijl verkoper niet gehouden zal zijn ten aanzien van enig aspect van het verkochte enige (stilzwijgende) verklaring of garantie af te geven buiten hetgeen in de koopovereenkomst is gegarandeerd.

Alle informatie is geheel vrijblijvend en alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld, echter ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Woonlagen

Begane grond

Aantal slaapkamers
2
Badkamer
Douche, Wastafel

Verdieping

Aantal slaapkamers
3
Badkamer
Douche, Wastafel

Verdieping

Aantal kamers
2, (1 slaapkamer)

Vergelijkbare woningen

Hoekstraat 39

Hoekstraat 39

Groningen

€ 395.000k.k.
Hofstraat 32-32a

Hofstraat 32-32a

Groningen

€ 575.000k.k.
Warmoesstraat 68

Warmoesstraat 68

Groningen

€ 265.000k.k.

Wat is mijn huis waard?

Bereken eenvoudig de geschatte waarde van uw huis!

Bereken