Logo Schouten + van der Giezen Makelaars
Ernst Casimirlaan 3 Groningen

€ 250.000

  • k.k.
  • Aantal keer bekeken: 282

“Een ideaal beleggingsobject met drie verhuurde, ruime kamers op steenworp afstand van het Noorderplantsoen”, – Makelaar Sam Farès, Makelaar Schouten + van der Giezen.

Op zoek naar een prima onderhouden beleggingsobject met nette huurders? Dan ben je aan de Ernst Casimirlaan 3 aan het juiste adres! Deze ruime woning is opgedeeld in drie kamers. Twee kamers (beide circa 17m2) bevinden zich op de begane grond en de derde kamer (circa 13m2) op de eerste etage. Ook de nette badkamer, keuken, separaat toilet en kelderruimte begeven zich op de begane grond. Vanuit de keuken betreed je de ruime tuin op het noordwesten, met middag- en avondzon. De woning wordt momenteel verhuurd aan drie nette, vrouwelijke huurders.

  • IDEAAL BELEGGINGSPAND
  • 3 VERHUURDE (STUDENTEN)KAMERS
  • NETTE KEUKEN & BADKAMER
  • GROTE TUIN OP HET NOORDWESTEN
  • VLAKBIJ HET NOORDERPLANTSOEN EN CENTRUM GRONINGEN

In deze levendige, groene woonwijk woont een mix van studenten, jonge starters en ouderen. Op steenworp afstand bevindt zich het gezellige Noorderplantsoen, een plek waar je de rust en gezelligheid van de stad kunt op zoeken. Ook het bruisende centrum van Groningen loop of fiets je al binnen enkele minuten naar toe. Diverse winkels, supermarkten, scholen, sportverenigingen en het openbaar vervoer zijn allemaal in de nabij omgeving te vinden. Kortom, het ideale beleggingsobject op een uitstekende locatie in Groningen!

Bijzonderheden:

Huidige kale huur bedraagt € 10.590,- op jaarbasis.

Het object heeft een beperkte vergunning woningonttrekking ten behoeve van kamerverhuur voor maximaal drie bewoners.

Deze woning wordt verkocht met een ‘as is where is’ clausule*.

* Koper is bereid het verkochte op de datum van levering voetstoots (as is) te aanvaarden, hetgeen inhoudt dat koper het verkochte aanvaardt in de juridische, fiscale, technische en milieutechnische toestand waarin het verkochte zich alsdan bevindt, met alle bekende en onbekende zichtbare en verborgen gebreken en in de alsdan geldende gebruiksstaat, terwijl verkoper niet gehouden zal zijn ten aanzien van enig aspect van het verkochte enige (stilzwijgende) verklaring of garantie af te geven buiten hetgeen in de koopovereenkomst is gegarandeerd.

De Ernst Casimirlaan 3 is eventueel samen met nummer 3a te koop, het is mogelijk beide panden te bekijken op de daarvoor bestemde dagen.

Alle informatie is geheel vrijblijvend en alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld, echter ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Woonlagen

Begane Grond

Aantal slaapkamers
2

1e Verdieping

Aantal slaapkamers
1

Vergelijkbare woningen

Parkweg 159a

Parkweg 159a

Groningen

€ 265.000k.k.
Damsterdiep 64-64a

Damsterdiep 64-64a

Groningen

€ 800.000k.k.
Van Swinderenstraat 46a

Van Swinderenstraat 46a

Groningen

€ 250.000k.k.

Wat is mijn huis waard?

Bereken eenvoudig de geschatte waarde van uw huis!

Bereken