Logo Schouten + van der Giezen Makelaars
Heymanslaan 30 Groningen

€ 199.000

 • k.k.
Download de brochure
Chris Schouten
Vragen over deze woning?
App of bel Chris Schouten op 0503180309
 • Aantal keer bekeken: 275
 • Aantal bezichtigingen: 17

Deze woning wordt verkocht met een ‘as is where is’ clausule*)

“Klussers opgelet! Deze fijne benedenwoning heeft wat liefde nodig, maar heeft de potentie om verbouwd te worden tot je eigen droomhuis.”, – Chris Schouten van Schouten + van der Giezen.

 • FRAAIE BENEDENWONING
 • KARAKTERISTIEKE STIJLELEMENTEN
 • ROYALE, LICHTE WOONKAMER
 • ONDERHOUDSVRIENDELIJKE TUIN
 • APARTE BERGING
 • 2 SLAAPKAMERS
 • VEEL EXTRA BERGRUIMTE
 • VLAKBIJ HET CENTRUM EN HET UMCG

In de levendige en groene Korrewegwijk bevindt zich deze fraaie benedenwoning. De praktisch ingedeelde woning kan de nodige liefde en aandacht gebruiken, maar heeft dan ook de potentie om omgetoverd te worden in een prachtige woning. De lichte en ruime woonkamer bevat karakteristieke jaren 30 elementen en loopt via de openslaande tuindeuren door naar de tuin. Deze zonnige tuin is onderhoudsvriendelijk en heeft ruime berging. De tuin is ook bereikbaar via een brandgang die zich achter het huis bevindt. De keuken en badkamer hebben hun beste jaren gezien, maar dat neemt niet weg dat er in beide ruimtes voldoende mogelijkheden zijn om deze te moderniseren. Achter de keuken is slaapkamer nummer één te vinden. Op de eerste etage is een tweede slaapkamer en bevindt zich de badkamer. Door de gehele woning zijn veel extra bergruimtes te vinden, dus aan opbergruimte heb je in deze woning geen gebrek!

In de gezellige Korrewegwijk liggen alle voorzieningen op steenworp afstand van de woning. Met diverse supermarkten, goede busverbindingen en het centrum van Groningen op 5 minuten fietsafstand is de locatie perfect. Ook het UMCG en diverse uitvalswegen zijn eenvoudig te bereiken. Kortom, een fraaie benedenwoning met tuin en sfeervolle uitstraling op een toplocatie in Groningen!

*) Koper is bereid het verkochte op de datum van levering voetstoots (as is) te aanvaarden, hetgeen inhoudt dat koper het verkochte aanvaardt in de juridische, fiscale, technische en milieutechnische toestand waarin het verkochte zich alsdan bevindt, met alle bekende en onbekende zichtbare en verborgen gebreken en in de alsdan geldende gebruiksstaat, terwijl verkoper niet gehouden zal zijn ten aanzien van enig aspect van het verkochte enige (stilzwijgende) verklaring of garantie af te geven buiten hetgeen in artikel 6.3 is gegarandeerd.

Woonlagen

Begane grond

Aantal kamers
2, (1 slaapkamer)

Verdieping

Aantal slaapkamers
1
Badkamer oppervlakte
4 m2

Vergelijkbare woningen

Van Hamelstraat 36

Van Hamelstraat 36

Groningen

€ 500.000k.k.
Verlengde Willemstraat 7-7a

Verlengde Willemstraat 7-7a

Groningen

€ 295.000k.k.
Warmoesstraat 68

Warmoesstraat 68

Groningen

€ 285.000k.k.

Wat is mijn huis waard?

Bereken eenvoudig de geschatte waarde van uw huis!

Bereken