Logo Schouten + van der Giezen Makelaars
Huygensstraat 44 Groningen

€ 225.000

  • k.k.
Download de brochure
Stefan Van der Giezen
Vragen over deze woning?
App of bel Stefan Van der Giezen op 0503180309
  • Aantal keer bekeken: 79

“Met een dosis aandacht en liefde kan dit sfeervolle appartement omgetoverd worden tot een droomhuis”,- Makelaar Stefan van der Giezen, Makelaar Schouten + van der Giezen.

Wie graag in een fijn en licht appartement wil wonen op steenworp afstand van alle voorzieningen is met deze woning aan de Huygensstraat aan het juiste adres! Gelegen op de tweede woonlaag bevindt zich dit sfeervolle driekamerappartement. De woning is voorzien van 2 slaapkamers en een heeft nette keuken en badkamer. Een groot voordeel van de woning zijn de twee ruime balkons aan de voor- en achterzijde. Zo kan je in de ochtend een kopje koffie drinken in de zon op het balkon aan de achterzijde en aan de voorzijde in de middag tot de late avonduren van het zonnetje genieten. In de kelder is een aparte berging aanwezig. De woning verdient wat extra aandacht, maar heeft de potentie om verbouwd te worden tot een modern, fijn appartement!

  • SFEERVOL HOEKAPPARTEMENT
  • LICHTE EN UITNODIGENDE LEEFRUIMTE
  • RUIM BALKON AAN DE VOORZIJDE ÉN ACHTERZIJDE
  • 2 SLAAPKAMERS
  • DICHTBIJ HET CENTRAAL STATION
  • HET STADSPARK OM DE HOEK

In de geliefde wijk de Grunobuurt is het wonen een groot plezier. Wie vaak reist met de trein zit hier op de juiste plek, want naar het Centraal Station van Groningen loop je al binnen enkele minuten heen. Bovendien ligt ook het Stadspark om de hoek en fiets je in nog geen 10 minuten naar het centrum van Groningen. Tenslotte zijn de uitvalswegen naar de A7 en A28 eenvoudig te bereiken. Oftewel, een appartement met op iedere hoek de juiste voorzieningen én met veel potentie!

Woonlagen

Begane grond

Aantal kamers
3, (2 slaapkamers)
Badkamer
Douche, Wastafel

Vergelijkbare woningen

Hofstraat 32-32a

Hofstraat 32-32a

Groningen

€ 595.000k.k.
Emmastraat 20A+B+C

Emmastraat 20A+B+C

Groningen

€ 420.000k.k.
Bergstraat 63

Bergstraat 63

Groningen

€ 300.000k.k.

Wat is mijn huis waard?

Bereken eenvoudig de geschatte waarde van uw huis!

Bereken