Logo Schouten + van der Giezen Makelaars
Leeuwarderstraat 32 Groningen

€ 475.000

  • k.k.
Download de brochure
Stefan Van der Giezen
Vragen over deze woning?
App of bel Stefan Van der Giezen op 0503180309
  • Aantal keer bekeken: 75

“In deze prachtige stadswoning met authentieke stijlelementen woon je met het gemak en wooncomfort van deze tijd.”, – Stefan van der Giezen, Makelaar Schouten + van der Giezen.

Midden in één van de leukste straatjes van de Schildersbuurt bevindt zich deze karakteristieke stadswoning. De rustige straat is een beschermd stadsgezicht met diverse woningen gebouwd rond de 19e eeuw. Deze ruime woning dateert uit 1894 en is voorzien van prachtige, authentieke stijlelementen waaronder hoge plafonds met houten balken, een uitstekend werkende houtkachel en schitterende glas-in-lood ramen die voorzien zijn van dubbele beglazing. In de afgelopen jaren zijn deze details bewaard gebleven maar is het wooncomfort er flink op vooruit gegaan. Zo is er onlangs een nieuwe keuken en badkamer geplaatst, is overal dubbele beglazing in gezet en is het dak geïsoleerd. Ook de fijne, zonnige stadstuin op het zuiden is enkele jaren geleden opnieuw aangelegd. Tenslotte is de achtergevel vorig jaar opnieuw geschilderd en is de voorgevel in 2017 opnieuw geschilderd. De ruime, lichte woonkamer staat in verbinding met de moderne, strakke keuken. Op de eerste verdieping zijn twee ruime slaapkamers en de vernieuwde badkamer te vinden. Op de tweede verdieping zijn nog eens twee slaapkamers.

  • KARAKTERISTIEKE WONING UIT 1894
  • GEMODERNISEERD EN INSTAPKLAAR
  • VERNIEUWDE KEUKEN EN BADKAMER
  • STADSTUIN OP HET ZUIDEN
  • 4 SLAAPKAMERS
  • DICHTBIJ WESTERHAVEN EN NOORDERPLANTSOEN

Met het bruisende stadscentrum en het groene Noorderplantsoen om de hoek is het wonen aan de Leeuwarderstraat een feest voor jong en oud. De straat zelf is ondanks de ligging, zo dichtbij het stadscentrum, een erg rustige en autoluwe woonomgeving. In de buurt zijn alle voorzieningen als winkels, supermarkten, goede verbindingen met het openbaar vervoer, opvangcentra en (basis)scholen aanwezig. Nóg een voordeel: ondanks het wonen in het stadscentrum bereik je binnen enkele minuten de uitvalswegen zoals de ring van Groningen. Kortom, een heerlijke, instapklare woning in een sfeervolle buurt met alle voorzieningen binnen handbereik!

Woonlagen

Begane grond

Aantal kamers
1

Verdieping

Aantal slaapkamers
2
Badkamer oppervlakte
5 m2
Badkamer
Toilet, Dubbele Wastafel, Inloopdouche

Verdieping

Aantal slaapkamers
2

Vergelijkbare woningen

Ernst Casimirlaan 3

Ernst Casimirlaan 3

Groningen

€ 250.000k.k.
Ernst Casimirlaan 3A

Ernst Casimirlaan 3A

Groningen

€ 385.000k.k.
Parkweg 159a

Parkweg 159a

Groningen

€ 265.000k.k.

Wat is mijn huis waard?

Bereken eenvoudig de geschatte waarde van uw huis!

Bereken