Logo Schouten + van der Giezen Makelaars
Marwixstraat 3b Groningen

€ 195.000

  • k.k.
Download de brochure
Chris Schouten
Vragen over deze woning?
App of bel Chris Schouten op 0503180309
  • Aantal keer bekeken: 141

In de populaire en gezellige Badstratenbuurt gelegen BOVENWONING met BALKON en inpandige BERGING. Vanuit de woonkamer leuk uitzicht over de stad Groningen. Op loopafstand van het stadscentrum en het Hoofdstation. Uitvalswegen en de ringweg zijn vlakbij, tevens een supermarkt om de hoek.

Het appartement ligt op de bovenste woonlaag. Dankzij het boogdak heeft de woning een leuke uitstraling van buiten en een speelse indeling van binnen. Aan de voorzijde de woonkamer met optimaal lichtinval, tussen de woon- en slaapkamer de keuken, en badkamer. Zowel aan de voor- als achterzijde een balkon. Op de begane grond is een fietsenberging en een kleine gemeenschappelijke tuin.

  • BADSTRATENBUURT
  • DICHTBIJ CENTRUM
  • IDEALE STARTERSWONING

+++ De woning dient te worden gebruikt voor eigen bewoning door koper of voor bewoning van een eerstegraads familielid, waarbij de voorkeur uitgaat naar eigen bewoning +++ Deze woning maakt deel uit van een complex meerdere (voormalig) huurwoningen en kenmerkt zich door een gunstige prijs/kwaliteitsverhouding. Er is een aantal verkoopvoorwaarden van toepassing waaronder een project notaris. Voor overige verkoopvoorwaarde verwijzen wij naar de verkoopinformatie.

Woonlagen

Begane grond

Aantal kamers
2, (1 slaapkamer)
Badkamer afmetingen
125cm x 202cm
Badkamer oppervlakte
3 m2
Badkamer
Douche

Vergelijkbare woningen

Parkweg 159a

Parkweg 159a

Groningen

€ 265.000k.k.
Damsterdiep 64-64a

Damsterdiep 64-64a

Groningen

€ 800.000k.k.
Van Swinderenstraat 46a

Van Swinderenstraat 46a

Groningen

€ 250.000k.k.

Wat is mijn huis waard?

Bereken eenvoudig de geschatte waarde van uw huis!

Bereken