Logo Schouten + van der Giezen Makelaars
Merelweg 1 Paterswolde

€ 329.000

 • k.k.
Froukje Baurichter
Vragen over deze woning?
App of bel Froukje Baurichter op 050 318 03 09
 • Aantal keer bekeken: 39
 • Aantal bezichtigingen: 1

“Laat je verrassen door deze ruime hoekwoning gelegen naast het prachtige natuurgebied De Onlanden”, -Froukje Baurichter, Kandidaat Makelaar Schouten + van der Giezen Makelaars.

Aan de rand van het groene dorp Paterswolde bevindt zich deze ruime hoekwoning. Met een zee aan ruimte en prachtige, groene tuin op het westen is het wonen aan de Merelweg een plezier voor het hele gezin! De moderne, tijdloze keuken staat in verbinding met de lichte eet- en woonkamer. Dankzij de ramen aan de voor- en zijkant van de leefruimte voelt de woonkamer erg fijn en licht aan. De uitbouw biedt momenteel ruimte voor een aparte bijkeuken en eigen (thuis)kantoor. Deze flexibele ruimte biedt mogelijkheden om naar eigen wens te worden ingericht, zoals bijvoorbeeld een speelkamer, kantoor of extra slaapkamer. Via de schuifpui betreed je de groene, zonnige tuin die is gelegen op het westen. Hier geniet je vanaf de ochtend tot aan de laatste avonduren van de zon. In 2016 is er een dakkapel op de tweede etage geplaatst en in respectievelijk 2011 en 2012 zijn het toilet en de keuken vernieuwd. De woning beschikt over 4 ruime slaapkamers en een nette badkamer.

 • VERRASSEND RUIME HOEKWONING
 • UITBOUW AAN DE ACHTERZIJDE
 • APARTE GARAGE
 • ZONNIGE TUIN
 • VEEL LICHTINVAL
 • MODERNE KEUKEN
 • RUSTIGE WOONOMGEVING
 • NABIJ NATUURGEBIED DE ONLANDEN

Met de Onlanden op zo’n 100 meter afstand is dit een woonomgeving waar je in alle rust kan wonen. Fiets of wandel door de mooie natuur die de Onlanden te bieden heeft of fiets binnen enkele minuten het gezellige dorp met een divers winkelaanbod van Paterswolde in. Voor de jonge bewoners zijn er meerdere speeltuinen in de buurt te vinden en liggen de opvangcentra en de (basis)school op steenworp afstand. Uitvalswegen richting de A28 of A7 zijn eenvoudig te bereiken. Naar het centrum van Groningen fiets je al in minder dan 30 minuten en rijd je met de auto in slechts 15 minuten. Kortom, een heerlijke woning waar je met het hele gezin volop van kunt genieten!

Woonlagen

Begane Grond

Aantal kamers
2

Tweede Verdieping

Aantal slaapkamers
1

Eerste Verdieping

Aantal slaapkamers
3
Badkamer afmetingen
218cm x 151cm
Badkamer oppervlakte
3 m2
Badkamer
Toilet, Wastafel, Wastafelmeubel, Inloopdouche

Vergelijkbare woningen

Hofstraat 32-32a

Hofstraat 32-32a

Groningen

€ 595.000k.k.
Emmastraat 20A+B+C

Emmastraat 20A+B+C

Groningen

€ 420.000k.k.
Bergstraat 63

Bergstraat 63

Groningen

€ 300.000k.k.

Wat is mijn huis waard?

Bereken eenvoudig de geschatte waarde van uw huis!

Bereken