Logo Schouten + van der Giezen Makelaars
Nassaulaan 4b Groningen

€ 885.000

 • k.k.
Download de brochure
 • Aantal keer bekeken: 257
 • Aantal bezichtigingen: 1

“Indrukwekkend, sfeervol en uniek. Deze prachtige villa grenzend aan het Noorderplantsoen is een uitzonderlijke woonkans!” – Makelaar Sam Farès, Makelaar Schouten + van der Giezen.

Een unieke kans om te wonen in deze half vrijstaande villa gesitueerd aan het Noorderplantsoen. Gelegen in de geliefde wijk de Oranjebuurt bevindt zich dit indrukwekkende rijksmonumentale pand afkomstig uit het jaar 1928. Met zijn karakteristieke bouwstijl, de Amsterdamse School, naar ontwerp van architect E. Reitsma is deze villa werkelijk een plaatje om te zien. Van het prachtige glas-in-lood werk in de trapopgang tot de karakteristieke details door het huis, deze sfeervolle woning heeft het allemaal. In de laatste jaren zijn de stijlelementen bewaard gebleven, maar is het wooncomfort van deze tijd toegepast. Zo is er een nieuwe keuken geplaatst en is de badkamer volledig vernieuwd. De woning beschikt over vijf slaapkamers. Via de keuken bereik je de prachtige groene, maar bovenal diepe tuin. Een heerlijke plek waar de hele dag de zon schijnt en waar je veel rust en privacy ervaart. De eigenaren hebben recentelijk een ontwerp laten maken voor een eventuele uitbouw aan de achterzijde van de woning, geheel in harmonie met de stijl van het woonhuis, hiervoor is vergunning verleend en het ontwerp is tijdens de bezichtiging in te zien.

 • UNIEKE, RIJKSMONUMENTALE VILLA
 • AMSTERDAMSE SCHOOLSTIJL
 • BOUWJAAR 1928
 • KARAKTERISTIEKE DETAILS
 • GROENE, DIEPE TUIN
 • VERNIEUWDE KEUKEN & BADKAMER
 • 5 SLAAPKAMERS
 • GELEGEN NAAST HET NOORDERPLANTSOEN
 • DICHTBIJ CENTRUM GRONINGEN

Waar niet alleen de woning zelf een uniek voorkomen heeft, is ook de locatie in Groningen uiterst uniek te noemen. Grenzend aan het prachtige Noorderplantsoen is het wonen in de Oranjebuurt een fijne woonomgeving. In deze gezellige, toegankelijke buurt is een veelzijdige mix van studenten, jonge starters en oudere bewoners te vinden. Hoewel de straat zelf als erg rustig wordt ervaren ligt het bruisende stadsleven van Groningen op steenworp afstand. Alle voorzieningen zoals supermarkten, diverse winkels, opvang en scholen zijn allemaal in de buurt te vinden. In de omgeving zijn uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer te vinden en zijn de uitvalswegen eenvoudig te bereiken. Is dit het droomhuis waar je altijd al naar op zoek was? Wacht dan niet te lang en maak snel een afspraak om deze prachtige villa te bezichtigen!

Woonlagen

Kelder

Begane Grond

Aantal kamers
1

1e Verdieping

Aantal slaapkamers
3
Badkamer afmetingen
270cm x 248cm
Badkamer oppervlakte
7 m2
Badkamer
Toilet, Wastafel, Inloopdouche

2e Verdieping

Aantal slaapkamers
2

Vergelijkbare woningen

Hoekstraat 39

Hoekstraat 39

Groningen

€ 395.000k.k.
E. Thomassen a Thuessinklaan 58-58a

E. Thomassen a Thuessinklaan 58-58a

Groningen

€ 525.000k.k.
Hofstraat 32-32a

Hofstraat 32-32a

Groningen

€ 575.000k.k.

Wat is mijn huis waard?

Bereken eenvoudig de geschatte waarde van uw huis!

Bereken