Logo Schouten + van der Giezen Makelaars
Petrus Campersingel 11e Groningen

€ 169.000

  • k.k.
Chris Schouten
Vragen over deze woning?
App of bel Chris Schouten op 06 430 596 99
  • Aantal keer bekeken: 71
  • Aantal bezichtigingen: 1

“Starters of ouders van studerende kinderen opgelet: deze leuke stadswoning mét tuin is nu beschikbaar.”, – Stefan van der Giezen, Makelaar Schouten + van der Giezen.

Gelegen aan de Petrus Campersingel, nabij het UMCG en het stadscentrum, bieden wij deze fraaie benedenwoning aan. Met een ruime woonkamer en keuken, 1 slaapkamer en nette maar eenvoudige badkamer is deze woning perfect voor starters, beleggers of ouders van studerende kinderen. Bovendien bevindt zich aan de achterzijde een zonnige stadstuin en zijn er meerdere parkeerplekken op het terrein. Bij de woning hoort een (gedeelde) fietsenberging. Het dak van het complex is in 2012 vervangen door nieuwe dakbedekking met isolatie; In 2012 zijn de kunststof kozijnen gereinigd, de houten kozijnen, ramen, deuren en stalen hekwerken geschilderd; In 2011 zijn de houten galerij-, balkon-, en trappenhuisvloeren vervangen.

  • NETTE BENEDENWONING
  • LEUKE STADSTUIN
  • 1 SLAAPKAMER
  • VERZORGDE EENVOUDIGE KEUKEN & BADKAMER
  • VLAKBIJ UMCG EN CENTRUM GRONINGEN

De geliefde locatie in de woonwijk Oosterparkwijk heeft veel te bieden. Zo ligt het UMCG om de hoek en zijn er in de omgeving diverse horeca- en eetgelegenheden te vinden. Hoewel de woning zich in een rustige omgeving bevindt aan het einde van een doodlopende straat, heb je toch met gemak alle stadsvoorzieningen op steenworp afstand. Binnen enkele minuten lopen of fietsen bevind je je al in het bruisende stadscentrum van Groningen. Vlakbij de woning zijn uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer en zijn ook de diverse uitvalswegen eenvoudig te bereiken. Kortom, de perfecte woning voor een starter of student die graag alle gemakken van de stad op steenworp afstand heeft liggen!

Let op: deze woning kan worden verkocht aan natuurlijke personen die de woning zelf gaan bewonen of diens eerstegraads familielid. Deze zelfbewoningsplicht eindigt in principe 2 jaar na de overdracht van de woning, tenzij de VvE daar andere regels over heeft. Nijestee geeft de voorkeur aan een koper die de woning zelf gaat bewonen

Woonlagen

Begane grond

Aantal kamers
2, (1 slaapkamer)

Vergelijkbare woningen

Van Drielstlaan 35

Van Drielstlaan 35

Groningen

€ 249.000k.k.
Sabotagelaan 32

Sabotagelaan 32

Groningen

€ 239.000k.k.
Langestraat 133

Langestraat 133

Groningen

€ 369.000k.k.

Wat is mijn huis waard?

Bereken eenvoudig de geschatte waarde van uw huis!

Bereken