Logo Schouten + van der Giezen Makelaars
Ratelaarweg 4 Haren Gn

€ 299.000

  • k.k.
Download de brochure
Chris Schouten
Vragen over deze woning?
App of bel Chris Schouten op 0503180309
  • Aantal keer bekeken: 31

“Met wat aandacht en liefde is deze ruime gezinswoning om te toveren tot een modern droomhuis.”, – Chris Schouten, Schouten + van der Giezen Makelaars.

Wie niet snel terug deinst voor wat ouderwets kluswerk is bij deze leuke woning aan de Ratelaarweg 4 in Haren aan het juiste adres! Deze woning met erg veel ruimte en potentie ligt aan de rand van Haren. De woning is voorzien van een ruime, lichte woonkamer, aparte nette keuken en royale, groene tuin op de begane grond. Op de eerste etage zijn drie slaapkamers en badkamer te vinden. Op de tweede etage is de ruime zolder te vinden waarbij voldoende ruimte is om een vierde slaapkamer te creëren.

  • RUIME WONING
  • FIJNE WOONLOCATIE IN OOSTERHAAR
  • VEEL POTENTIE
  • ROYALE, ZONNIGE TUIN
  • 4 SLAAPKAMERS
  • NABIJ WANDELGEBIED DE OOSTERPOLDER EN WINKELCENTRUM OOSTERHAAR

De locatie is wat het wonen hier uitzonderlijk maakt. Gelegen aan de rand van Oosterhaar heb je het prachtige wandelgebied de Oosterpolder op steenworp afstand liggen. Met een leuke zorgboerderij, diverse volkstuintjes en in de winter een grote schaatsbaan is hier veel te beleven. Het winkelcentrum met een grote supermarkt en het station van Haren zijn binnen enkele minuten lopen of fietsend te bereiken. Er zijn in totaal drie basisscholen en een kinderopvang in de omgeving te vinden. Het centrum van Groningen ligt op zo’n 5 kilometer afstand, waardoor je binnen 20 minuten fietsen al in het bruisende stadscentrum staat. Kortom, een fijne woning met veel mogelijkheden en een ton aan potentie. Deze woning op een toplocatie in Haren wil je niet aan je voorbij laten gaan!

Deze woning maakt deel uit van een complex meerdere (voormalig) huurwoningen en kenmerkt zich door een gunstige prijs/kwaliteitsverhouding. Er is een aantal verkoopvoorwaarden van toepassing waaronder een project notaris notariskantoor Hermans & Schuttevaer te Utrecht en een waarborgsom. Voor overige verkoopvoorwaarde verwijzen wij naar de verkoopinformatie.

Woonlagen

Begane grond

Aantal kamers
1

Verdieping

Aantal slaapkamers
3
Badkamer oppervlakte
5 m2

Zolder

Aantal slaapkamers
1

Vergelijkbare woningen

Hoekstraat 39

Hoekstraat 39

Groningen

€ 395.000k.k.
E. Thomassen a Thuessinklaan 58-58a

E. Thomassen a Thuessinklaan 58-58a

Groningen

€ 525.000k.k.
Hofstraat 32-32a

Hofstraat 32-32a

Groningen

€ 575.000k.k.

Wat is mijn huis waard?

Bereken eenvoudig de geschatte waarde van uw huis!

Bereken