Logo Schouten + van der Giezen Makelaars
Schubertlaan 16 Groningen

€ 209.000

  • k.k.
Download de brochure
Chris Schouten
Vragen over deze woning?
App of bel Chris Schouten op 0503180309
  • Aantal keer bekeken: 20

“Een verrassend leuk appartement in de populaire en groene woonwijk Coendersborg,”, – Chris Schouten, Makelaar Schouten + van der Giezen.

Wie graag comfortabel woont in de gezellige woonwijk Coendersborg is bij dit appartement aan de Schubertlaan aan het juiste adres! De praktisch ingedeelde woning is voorzien van een ruime woon- en eetkamer, 2 slaapkamers en een basis keuken en badkamer. Zowel aan de voor- als achterzijde van de woning heb je een balkon. Hierdoor heb je de mogelijkheid om op ieder moment van de dag in de zon, of juist in de schaduw, buiten te zitten. Vanaf het balkon aan de achterzijde heb je vrij uitzicht over de groene velden. De koper dient rekening te houden met een aantal opfris- dan wel opknapwerkzaamheden.

  • LEUK DRIEKAMERAPPARTEMENT
  • ZONNIG BALKON
  • TWEE SLAAPKAMERS
  • KEUKEN & BADKAMER
  • POPULAIRE WOONPLEK
  • NABIJ PARK GROENESTEIN, TUINWIJCK EN STATION EUROPAPARK

Met name de locatie is waarom het wonen aan de Schubertlaan zoveel woonplezier geeft! Vanaf deze plek midden in de populaire woonwijk Coendersborg heb je de perfecte combinatie van het wonen in een rustige omgeving, met toch alle stadsvoorzieningen op loopafstand. Zo wandel je met enkele minuten het Park Groenestein en de Volkstuinen Tuinwijck in. Naar het station Europapark en het centrum van Groningen fiets je binnen een paar minuten. Op steenworp afstand zijn diverse scholen, de kinderopvang en het winkelcentrum Helpman te vinden. Tenslotte zijn er vanaf de woning uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer en de uitvalswegen. Ben jij overtuigt en wil je dit leuke appartement graag bezichtigen? Neem dan snel contact met ons op!

Bijdrage VVE, € 113,48 per maand
Voorschot Blokverwarming, € 67,- per maand
Verkoopvoorwaarden van toepassing
Koper dient de woning te koper voor eigen bewoning/gebruik
Project notaris (Van ButtinghaWichters Den Haag)

Woonlagen

Begane grond

Aantal kamers
3, (2 slaapkamers)

Vergelijkbare woningen

Parkweg 159a

Parkweg 159a

Groningen

€ 265.000k.k.
Damsterdiep 64-64a

Damsterdiep 64-64a

Groningen

€ 800.000k.k.
Van Swinderenstraat 46a

Van Swinderenstraat 46a

Groningen

€ 250.000k.k.

Wat is mijn huis waard?

Bereken eenvoudig de geschatte waarde van uw huis!

Bereken