Logo Schouten + van der Giezen Makelaars
Verlengde Hereweg 3 Groningen

€ 525.000

  • k.k.
  • Aantal keer bekeken: 187

BELEGGINGSOBJECT BESTAANDE UIT 3 ZELFSTANDIGE STUDIO’S MET EIGEN LUXE KEUKEN EN SANITAIR. HET GEHEEL WORDT IN VERHUURDE STAAT VERKOCHT.

Een fraai beleggingsobject met 3 recent opgeknapte studio’s met eigen keuken en sanitair, twee studio’s hebben een buitenruimte. Het object heeft Energielabel E. Totale netto huuropbrengst per jaar bedraagt: € 25.620,-.

De afmetingen van de studio’s zijn 37m2, 31m2 en 50m2.

Indeling

Gezamenlijke entree, stook- en wasruimte.

Studio nummer 3: 37m2 bestaande uit een woongedeelte met luxe open keuken met inbouwapparatuur, hoogslaper, luxe badkamer met douche, wastafelmeubel en toilet.

Studio nummer 3-1: 31m2 bestaande uit een woongedeelte met luxe open keuken met inbouwapparatuur, hoogslaper en luxe badkamer met douche, wastafelmeubel en toilet. Tevens heeft deze studio en separate kamer voor kasten en/of werkkamer. Aan de achterzijde is een balkon op het westen.

Studio 3-2: Gelegen in het souterrain, 50m2, bestaande uit een woongedeelte met luxe open keuken met inbouwapparatuur en een slaapgedeelte. Separate luxe badkamer met douche, wastafelmeubel en toilet. Deze studio heeft een veranda aan de achterzijde gelegen op het westen.

Let op

  • De vraagprijs betreft een vanaf prijs;
  • Verkoper behoudt zich het recht voor de woning al dan niet te gunnen;
  • Deze woning wordt verkocht met een ‘as is where is’ clausule*).

*) Koper is bereid het verkochte op de datum van levering voetstoots (as is) te aanvaarden, hetgeen inhoudt dat koper het verkochte aanvaardt in de juridische, fiscale, technische en milieutechnische toestand waarin het verkochte zich alsdan bevindt, met alle bekende en onbekende zichtbare en verborgen gebreken en in de alsdan geldende gebruiksstaat, terwijl verkoper niet gehouden zal zijn ten aanzien van enig aspect van het verkochte enige (stilzwijgende) verklaring of garantie af te geven buiten hetgeen in de koopovereenkomst is gegarandeerd.

Alle informatie is geheel vrijblijvend en alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld, echter ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Woonlagen

Begane Grond

Aantal slaapkamers
2
Badkamer 1 oppervlakte
3 m2
Badkamer 1
Toilet, Douche, Wastafel
Badkamer 2 oppervlakte
3 m2
Badkamer 2
Toilet, Douche, Wastafel

Souterrain

Aantal slaapkamers
1
Badkamer oppervlakte
4 m2
Badkamer
Toilet, Douche, Wastafel

Vergelijkbare woningen

Parkweg 159a

Parkweg 159a

Groningen

€ 265.000k.k.
Damsterdiep 64-64a

Damsterdiep 64-64a

Groningen

€ 800.000k.k.
Van Swinderenstraat 46a

Van Swinderenstraat 46a

Groningen

€ 250.000k.k.

Wat is mijn huis waard?

Bereken eenvoudig de geschatte waarde van uw huis!

Bereken