Logo Schouten + van der Giezen Makelaars
Dhr. Snippen - Klantenbeoordeling 10
Geweldige service! Mocht ik nog een keer mijn huis verkopen, dan wordt dit nogmaals mijn makelaar. Dhr. Snippen - Klantenbeoordeling 10

Je huis verkopen met succes

Je huis verkopen is een belangrijke en spannende stap. Onze verkoopmakelaars doen er alles aan om het te laten slagen, risico’s te vermijden en er samen de beste verkoopprijs en de beste voorwaarden uit te halen.
Bij Schouten + Van der Giezen Makelaars ontdek je de meest gemakkelijke weg van ‘TE KOOP’ naar ‘VERKOCHT’. Onze verkoopmakelaars doen er alles aan om er een plezierig en gemakkelijk traject van te maken.

We vinden het belangrijk dat jij of jullie als verkoper exact begrijpen wat je met de koper overeenkomt. Daar hoort dus ook steeds helder contact bij – voor eventuele vragen over de verkoop staan we je graag te woord.

Je huis verkopen met Schouten + Van der Giezen

Benieuwd naar onze tarieven? Deze kun je volledig vrijblijvend online aanvragen.

Hoe verkopen wij jouw woning?

  1. De makelaars van Schouten + Van der Giezen kennen de woningmarkt, dus ook de waarde van een woning. Samen bepalen we een reële verkoopprijs.
  2. Eens over de vraagprijs? De verkoopstyliste komt langs - vaak kunnen eenvoudige aanpassingen enorm helpen om je huis beter te verkopen. Zij geeft het optimale advies over de presentatie van jouw huis, gezien door de ogen van kopers.
  3. De fotograaf komt professionele foto's maken van de woning. Belangrijk als visitekaartje voor je woning op Funda en op onze eigen website.
  4. We informeren onze collega-makelaars en ons hele netwerk voortdurend: 'TE KOOP' en uiteindelijk 'VERKOCHT'! Zo verkochten de makelaars van SVDG in Groningen in 2020 met succes bijna 201 woningen aan nieuwe huiseigenaren!

Wat is de waarde van je woning?

Plannen om te verhuizen? Of ben je benieuwd wat jouw (droom)woning waard is? Vul de gegevens van de woning in onze waardebepaling en zie direct wat jouw woning waard is! Vul hier de waardebepaling in!

Heb jij al een energielabel? Alle huiseigenaren hebben begin 2015 een voorlopig energielabel gekregen. Verkoop je jouw woning, vergeet dan niet het voorlopige energielabel aan te passen aan de huidige situatie en definitief te maken. Dit kun je gewoon online doen via www.energielabelvoorwoningen.nl. Je kunt ook het bestaande energielabel vernieuwen als je bijvoorbeeld extra energiebesparende maatregelen hebt genomen.

Mevr. Otter - Klantenbeoordeling 8,0
Prettig contact, laagdrempelig, deskundig, meedenkend en professioneel. Mevr. Otter - Klantenbeoordeling 8,0

Wat is mijn huis waard?

Bereken eenvoudig de geschatte waarde van uw huis!

Bereken