Logo Schouten en van der Giezen


Warning: Undefined array key "straat" in /var/www/vhosts/svdg.nl/httpdocs/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 4

Warning: Undefined array key "huisnummer" in /var/www/vhosts/svdg.nl/httpdocs/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 5

Warning: Undefined array key "huisnummertoevoeging" in /var/www/vhosts/svdg.nl/httpdocs/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 6


Warning: Undefined array key "postcode" in /var/www/vhosts/svdg.nl/httpdocs/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 3

Warning: Undefined array key "plaats" in /var/www/vhosts/svdg.nl/httpdocs/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 3
€ 1.100.000 k.k.
BEZICHTIGING AANVRAGEN
+
7 KEER BEKEKEN
VRAGEN OVER DEZE WONING?
APP OF BEL SAM OP +31502800979
BELEGGINGSOBJECT BESTAANDE UIT EEN VERHUURD WINKELPAND BENEDEN EN DRIE ZELFSTANDIGE STUDIO'S MET EIGEN KEUKEN EN SANITAIR BOVEN. HET GEHEEL WORDT IN VERHUURDE STAAT VERKOCHT.
Een fraai beleggingsobject met op de begane grond een verhuurde winkelruimte. Op de eerste en tweede verdieping zijn drie luxe studio's verhuurd. Totale netto huuropbrengst per jaar bedraagt: €58.680,-.

Indeling:
Begane grond:
Winkelruimte nummer 2: ca 98m² met een pantry van ca 4m² met toilet, in de winkelruimte is toegang tot de kelder middels een luik, alwaar twee ruime bergruimtes van 59m² en 30 m². Totaal verhuurbare vloeroppervlakte 204m2.

Gezamenlijke entree met meterkast met toegang tot de drie studio's.
Eerste verdieping met gezamenlijke overloop, vaste kast en toegang tot:
Studio nummer 2A: ca 37m² bestaande uit een woongedeelte met luxe open keuken met inbouwapparatuur, inductiekookplaat, slaapkamer en badkamer met douche, wastafelmeubel en toilet.

Studio nummer 2B: ca 48m² bestaande uit een woongedeelte met open keuken met inbouwapparatuur, slaapkamer en badkamer met douche, wastafelmeubel, toilet en ligbad.

Tweede verdieping:
Studio nummer 2C: ca 78m² bestaande uit een ruim woongedeelte met luxe open keuken met inbouwapparatuur en inductiekookplaat, ruime slaapkamer en badkamer met douche, wastafelmeubel, toilet en ligbad.

Let op:
- De vraagprijs betreft een vanaf prijs;
- Verkoper behoudt zich het recht voor het object al dan niet te gunnen;
- Dit object wordt verkocht met een 'as is where is' clausule*).

*) Koper is bereid het verkochte op de datum van levering voetstoots (as is) te aanvaarden, hetgeen inhoudt dat koper het verkochte aanvaardt in de juridische, fiscale, technische en milieutechnische toestand waarin het verkochte zich alsdan bevindt, met alle bekende en onbekende zichtbare en verborgen gebreken en in de alsdan geldende gebruiksstaat, terwijl verkoper niet gehouden zal zijn ten aanzien van enig aspect van het verkochte enige (stilzwijgende) verklaring of garantie af te geven buiten hetgeen in de koopovereenkomst is gegarandeerd.

Alle informatie is geheel vrijblijvend en alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld, echter ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden.
Bekijk alle fotos (33)
Woonlagen
1e verdieping
Kamers: 4 (2 slaapkamers)
Voorzieningen: toilet,
douche,
wastafelmeubel,
wasmachineaansluiting
Oppervlakte: 6m2
Voorzieningen: ligbad,
toilet,
douche,
wastafel,
wasmachineaansluiting
Oppervlakte: 6m2
Voorraadruimte
2e verdieping
Kamers: 2 (1 slaapkamers)
Voorzieningen: toilet,
douche,
wastafel
Oppervlakte: 6m2
Winkelruimte
Kamers: 1
BEZICHTIGING AANVRAGEN
Kruis icoon